VLASTITI PROIZVODI

Tijekom izvođenja projekata tvrtka se susrela sa zahtjevima koje pred proizvođača postavljaju izazovi provedbe projekata na razini posebnih tehničkih rješenja.

Tako su nastala vlastita protupožarna vrata konstruirana i krojena po mjeri prostora i očekivanjima investitora. Na isti način su nastale i protupožarne revizije.

Jedan od posebnih proizvoda jesu i protupožarni kanali sa nosačima za visoko zahtjevnu instalaciju optičkih kablova te drugih posebnih instalacija u prostorima sa normalnim ali i izvanrednim uvjetima eksploatacije. 

Posebne proizvode nastale u vlastitom razvoju čine i modularni montažni zidovi za benzinske crpke koji u potpunosti prate norme EU čine i odličnu podlogu za primjenu vlastitih vizualnih identiteta ili drugih vizualnih rješenja.

Jedan od takvih proizvoda su i posebno oblikovani zidovi i prostori u prostorima bazena, welnessa i sličnih estetski i eksploatacijsko zahtjevnih prostora. U tu svrhu je razvijena i vlastita tehnologija obrade koja je krenula od jednostavnih alata do posebno konstruiranih strojeva za obradu, prilagodbu i montažu materijala.

Najviše posebnih tehničkih rješenja i proizvoda izvedeno je za hotele i druge turističke objekte u kojima je spoj funkcionalnosti, trajnosti, sigurnosti i estetike iznimno bitna dimenzija.

Protupožarnost na visoko zahtjevnom objektu dalekovoda i optičkog voda Srđ – Dubrovnik
Rekonstrukcija i uređenje hotela Sv. Nikola - Poreč
Posebno oblikovani zidovi i prostori u prostorima bazena, wellnessa i sličnih estetski i eksploatacijsko zahtjevnih prostora
Weddy zidni paneli